martes, 27 de noviembre de 2007

BODES ABORD!!

Ara ja et pots casar a l'aeroport!!!
Si t'agradaria tenir unes noces fora de lo normal, aquesta seria una manera de tenir-la. L'aeroport Schiphol d'Amsterdam aquest producte i sembla que la idea tindrà molt èxit. Les instal·lacions de l'aeroport ofereixen quatre opcions per a qui vulguin casar-se en aquest lloc d'alt vol.
La primera consisteix en casar-se en una sala de l'aeroport, situada en una torre amb molt bones vistes, i afegix la possibilitat de passar la nit en la terminal i agafar un avió al matí següent.

Altra oferta permet celebrar les noces en un avió antic DC-3 Dakota, que s'acompanya d'un petit trajecte per a 25 convidats.

Un tercer lot està dirigit als matrimonis més precipitats: sortir directament de viatge de nuvis una vegada conclogui la cerimònia.
I l'última opció dóna la possibilitat de celebrar l'enllaç en l'aeroport i posteriorment agafar un avió amb els convidats per a celebrar-lo en l'estranger i amb magnificència. Els directius de l'Aeroport han batejat aquesta idea menjo “Schipholweddings”.

El Schiphol no és l'únic aeroport que està comercialitzant aquest veta, en el d'Estocolm els casaments d'alt vol ja estan funcionant. Les diferents possibilitats es poden escollir i planejar a través d'internet (schipholweddings.nl) , a més l'empresa ha pensat fins i tot en el bescuit nupcial que també es pot encarregar juntament amb el paquet de serveis.

No hay comentarios: